Regelsæt

New Life Rule

Når du genopliver efter 300 sekunder, efter at have været død i et scenarie, har du glemt alt om scenariet op til du døde. Du må ikke genoplive hvis du ved at EMS og/eller politiet er på vej, eller du på anden måde stadig indgår i det pågældende scenarie.

Fear RP

Du skal altid frygte for dit liv, når du spillere på serveren, og det er ligemeget om du bliver truet med våben eller andre genstande (Kniv, bat osv.) Undlad at gå imod grupperinger eller politiet, samt personer der udgør stor fare for din karakter, uden et reelt rp-grundlag.

Metagaming

Det er ikke tilladt bruge viden og Information som din karakter ikke selv har opnået ingame. Det er altså ikke tilladt at benytte information fra f.eks. Twitch, teamspeak eller discord, eller en 2nd karakter. Det er heller ikke tilladt at snakke andre steder, imens du spiller på serveren, f.eks. Discord eller Teamspeak.

Random Deathmatch & Vehicle Deathmatch

Hvis du ønsker at angribe eller på anden måde gøre skade på en anden spiller, skal du altid have et rp-grundlag som kan redegøre for din karakters handlinger. Det er altså ikke tilladt at lave massemord og skyde samtlige spillere eller NPC’er du møder på din vej, bare fordi du keder dig. Det er ej heller tilladt at bruge et køretøj som våben (I form af påkørsel) til at skade andre spillere, uanset situationen.

Looting

Det er kun tilladt at loote andre spillere eller røve deres værdier hvis der er et reelt rp grundlag for det. Dog må man altid gerne tage ting fra en ulåst bil.

Out Of Character Chats

Det er kun tilladt at bruge OOC chatten hvis der opstår et problem som ikke kan løses ingame. Dette kunne være i tilfælde af en elektronisk fejl, som udgør at du ikke kan rp videre før det løses. (f.eks. Hvis dit headset løber tør for strøm) Det er ej tilladt at bruge OOC chats til at fortælle modparten at de bryder en regel, eller at personen har en morsom karakter. Benyt Discord til ting som disse. Hvis du har spørgsmål til hvordan noget skal gøres, i forhold til game-mechanics så opret en support ticket på vores discord.

Forbliv altid i karakter

Når du spiller på BlueLifeRP forventer vi, at du ALTID er din karakter tro og aldrig bryder dine karaktertræk. Ligegyldigt hvad der sker. På trods af at der kan opstå situationer med problemer, hvor du vurdere at du er nødsaget til at gå i support efterfølgende, så er det vigtigt at du altid forbliver i karakter og gennemfører scenariet så godt som du kan. Det er ikke tilladt at forsøge at få andre spillere til at bryde regelsættet.

Powergaming

Du må ikke drage fordel af server-fejl, såsom en dublikering af items eller lign. Opret en Ticket så vi kan få fixet problemet. Du må ikke bevidst udnytte game mechanics til din fordel i scenarier. Hvis du dør i et scenarie er det ikke tilladt at blive genoplivet på Pillbox, for så derefter at deltage i det samme scenarie igen. Hvis en person aktivt forsøger at lave en ændring i sin karakters stemme, bør dette ikke kunne genkendes af andre spillere.

Kriminelt

Der må maksimalt indgå 6 kriminelle personer i samme kriminelle scenarie. Dette omfatter bank-, butiks- , truck-, juvelrøverier, politijagt osv. Bandeopgør er ikke omfattet af denne regel.

Korruption

Det er ikke tilladt at spille som en korrupt karakter i et whitelisted job, uden at få det godkendt igennem support.

Tredje parts software

Brug kun soundboards, voice changer og lignende programmer, hvis det giver mening for rp’en. F.eks. Kan en mekaniker bruge lyden af skruemaskiner til fordel for at skabe en bedre atmosfære på værkstedet. Det er ikke tilladt at bruge addons som giver en unaturlig fordel for spilleren.

Plads til alle

Det er ikke tilladt at påvirke andres scenarier, hvis der ikke er rp-grundlag for det. Respekter hvis andre ikke ønsker at danne rp-gundlag med dig.

2. Character

Det er tilladt at oprette flere karaktere, dog skal de først godkendes via en character-ticket.

Respekter hinanden

For os er definitionen af RP et godt fællesskab. Vi ønsker samvær og kommunikation i mellem spillerne, så der kan formidles en kombination af underholdning og seriøsitet. God RP handler om at give plads til alle uanset alder, køn, tro og seksuel orientering.